Black Friday

Hvilke dage er de største tilbudsdage om året?

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Der kan være mange grunde til, at du vil vide hvilke dage der er de største tilbudsdage om året. Vi gætter på, at det er fordi du gerne vil finde de bedste besparelser. Det kan være på modetøj og stort set alt andet, som kan købes online. Et grundlag, som vi godt kan forstå, specielt med de prisstigninger der har været på det seneste.

Vi har det selv på samme måde, og derfor har vi valgt at undersøge sagen. Det har resulteret i en liste over de største tilbudsdage, som du kan se herunder:

Black Friday

Black Friday er en af de suveræne vindere, når det kommer til gode tilbudsdage. På denne dag har næsten hele Danmark slået sig sammen om at holde tilbud. Derfor kan du få tilbud på alt fra elektronik til tøj. Black Fredags tilbud er derfor gode at holde øje med, hvis man gerne vil spare penge.

Hvis du ikke synes Black Friday er nok tid til at få shoppet, så kan vi trøste med, at mange virksomheder nu afholder Black Week. Altså en hel uge, hvor de slynger gode tilbud over disken. Her skal du dog være opmærksom på, at det typisk er forskellige produkter hver dag, som er på tilbud.

Cyber Monday

Cyber Monday er den første mandag efter Black Friday. Det er altså en dag, som kommer lige efter Black Friday. Denne dag er dog dedikeret til onlinesalg, hvorfor det kun er webbutikker som har Cyber Monday. Det kan være en god idé at have sat lidt penge til side til Cyber Monday, da det typisk er nogle helt andre produkter der er til salg, end dem der er på Black Friday.

Januar tilbud

Januar tilbud er en fast tradition hvert år. Det er en hel måned, hvor butikker holder tilbud, og sælger sidste års kollektioner og varer billigt. Der kan derfor være rigtig mange penge at spare til januar, hvis du har flere penge på kontoen efter julen, særligt på modetøj.

Hvor meget du kan spare til januar, afhænger meget af de forskellige butikker. Nogle har tilbud på op til 75%, hvor andre er mindre tilbud.

Fødselsdage

Hvis du holder nogenlunde styr på hvornår forskellige butikker har fødselsdag, så er der her mange gode tilbud at hente. Virksomhederne er gode til at fejre deres egne fødselsdage, og her vil de typisk gerne forkæle deres kunder lidt ekstra. Det gode ved fødselsdage er, at virksomhederne har dem spredt ud over hele året, og du derfor altid vil kunne finde fødselsdagstilbud ét sted.